Ars Poetica

A legelső Love Lampet
a szerelem ihlette.

„A hálószobámba szerettem volna megteremteni a tökéletes hangulatot, legyen szó esti filmnézésről, olvasásról, ágyban reggelizésről, vagy bármilyen egyéb hálószobai tevékenységről :). A lelkemben megszületett egy kép egy organikus mintázatú, különleges vizuális élményt adó, állítható fényerejű lámpáról, amely kitölti az ágy fölött tátongó, kihasználatlan űrt. Egy olyan lámpát álmodtam, ami nem csupán hasznos, de a lelket is simogatja. Három hónapig kerestem a világhálón a fejemben lakó képet, mire kiderült, hogy olyat találtam ki, ami még nem létezett az egész világon.

Édesanyám az Iparművészeti Főiskolára szeretett volna menni, de végül én születtem meg, ő pedig nő szabó mesterként alkotott elképesztő ruhakölteményeket sok éven át. Apukám is eredetileg bőrdíszművesként végzett, így már a génállományom is a művészeti pályát jelezte elő, illetve azt, hogy a kezemmel hozzak létre dolgokat. Abban a pillanatban, amikor kiderült, hogy nem tudom megvásárolni a hőn áhított hálószobai lámpát, elementáris erővel tört fel bennem a felismerés, hogy én ezt meg tudom csinálni.”

„Azóta nagy utat tettem meg a megrendelőimmel és az alvállalkozóimmal karöltve, és sok irányba képeztem magam: megtanultam szórópisztollyal festeni, egy restaurátortól az aranyfüstözés ősi technikáját leshettem el, elvégeztem egy üvegműves és egy kárpitos iskolát, egy porcelánművésztől tanulok agyagozni, 2021 nyarán pedig hivatalosan is villanyszerelő lettem. Erre büszkébb vagyok, mint a bölcsész master diplomámra! Írtak rólam a Forbes, az Otthon, a WMN, a Glamour magazinban, több televíziós és online interjú készült velem, és én még mindig csak kapkodom a fejem. Minden áldott nap öröm és hála van a lelkemben, hogy ez lehet a hivatásom, felfoghatatlan az a csoda, amelyben öt éve élek.

Nem titkolt szándékom a munkáim által jobb hellyé változtatni ezt a bolygót: a fény, a tiszta érzelmek, a szeretet, a szépség, a művészet által. Ennek az esszenciája található meg minden egyes munkámban a megrendelőimre hangolva. Köszönöm, hogy van kinek vinni a fényt. Köszönöm, hogy minden egyes megrendelőm fantasztikus ember, valahogy csak szép lelkek találnak rám. Örülök, hogy itt van velem Ön is, és munkáimon keresztül szeretné megérezni az intimitás luxusát.”

Harcos Andrea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

GDPR