Love Lamp

A Love Lamp egy nagy méretű, falra szerelt “kép”, egy olyan lámpa, amely műalkotásként is funkcionál. Marcel Wanders, a holland származású, luxustermék- és enteriőrterevező szerint a luxus ott kezdődik, ahol a funkcionalitás véget ér. A Love Lamp születésekor Andrea víziójában a teljes értékű lámpa función messze túlmutató érték, egy különleges vizuális élmény állt, amely pozitívan hat az érzelmeinkre, a hangulatunkra, az egész életünkre.
Szolgáltatásunk egyik legkülönlegesebb része, hogy az elidegenedő társadalommal szembe menve a személyes kontaktust jelöltük ki az alkotás alapköveként. Középpontunkban a megrendelő áll, akit megismerve, a lelkének rezdüléseiből alkotunk képet, amelyet aztán anyagba öntünk.
Fényszorbaink mindegyike teljesen egyedi elképzelések alapján születik, amely Andrea kezein keresztül átfutva ölt alakot az általa fejlesztett teechnika segítségével. Az előlap egy svájci alapanyagból készül, amelyet üzleti titok véd. Andrea ebből az anyagból készíti a lámpát, amely gondos kezek által, fából készült keretben kerül, a világítást pedig energiatakarékos, kiváló minőségű led, tápegység és dimmer alkotja. A felületet egyénileg kevert színnel festjük, díszítésként pedig valódi arany, ezüst, kristályok, féldrágakövek, betűk ,elrejtett, titkos jelek is kerülhetnek sorszámozott lámpáinkra.
Minden esetben választható a fény színe, erőssége, a lámpatest mérete és formája, a design és a díszítés kialakítása. Biztos lehet abban, hogy az Ön Love Lampje az egyetlen lesz az egész világon.

Love installations

Andrea egy brit megrendelő kérésére 2017-év végén álmodta meg és készítette el első fényistallációját. A leggyakrabban falra szerelt Love Lampek mellett a légies, nagy kiterjedésű installációk lehetőséget adnak nagy terek betöltésére is, természetesen fénnyel. A stabil és biztonságos fa alapszerkezetről több ezer méternyi száloptikán lelógó üvegek varázslatos atmoszférát varázsolnak a terekbe. Andrea részére egy üvegművész készíti a több méter hosszú installációkhoz szükséges üvegcsodákat.

A fényinstallációk különlegessége abban rejlik, hogy a megszokottól eltérően a fény nem kívülről, hanem belülről, a száloptikán keresztül érkezik, egyesével életre keltve a több ezer, lebegő üvegtárgyat. A hangulatvilágítás mellett a művész rejtett “fővilágítást” is be tud építeni az installációkba, így őrizve meg a hasznosság, a funkcionalitás, a szépség és a művészet szoros összefonódását, amelyet a kezdetek óta vezérelvként alkalmaz alkotásaiban.

Love Lighting

“Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam.” Andrea jelmondata is lehetne ez az idézet: belső motorja a határok feszegetése, a soha nem látott formák és funkciók egyesítése a fényben. Lelkesedése a természetes anyagok iránt – fa, üveg, fém – soha nem látott lámpákat hoz világra, ezzel átlépve a világításról alkotott elképzelések korlátait. Vannak fénytestek és lámpák, amelyek nem kategorizálhatóak egyértelműen, vagy közelebb állnak a mások által lámpának tartott kategóriához, mégis teljesen egyediek.

Ebben a csoportban gyűjtöttük össze azokat a kategórián kívül eső fénytesteket, amelyeknek megrendelőink voltak a múzsái, és Andrea kísérletező kedve, merészsége és egyedi megvalósítási ötletei együttesen hoztak le az anyagba. Amennyiben olyan elképzelése van, amelyet biztosan nem lehet megvalósítani, tegyen minket próbára, örömmel állunk elébe. Bármilyen anyagban és formában nagy lelkesedéssel merülünk el, amennyiben a végredmény fényt ad. Ez a hivatásunk.

Love Collection

A Love Lamp legfőbb missziója, hogy minél több ember életébe vihessünk fényt. Fényt, ami mosolyt csal a szemekbe, melegséget a szívekbe, a színtiszta luxus érzését a környezetünkbe.
Ezért hoztuk létre 2021 novemberében első, limitált kiadású kolleciónkat, amellyel a természetes anyagok iránti szerelmünket is szeretnénk kifejezni. A környezetbarát anyaghasználat mellett energiatakarékos, állítható fényerősségű led világítás gondoskodik arról, hogy minden élethelyzetet fénybe boríthassanak lámpáink: legyen szó romantikus, gyertyafényes vacsoráról, nagy családi összejövetelről, vagy énidős olvasgatásról a fotelben. A természetes anyagok használata, és a mással össze nem hasonlítható Love Lamp életérzést minden jövőbeli kollenciónkban is szeretnénk Önnek átadni.

A kollekcióink kreátora, Harcos Andrea gondoskodik arról, hogy a tőle már megszokott műtárgy jellegű, egyedi vonalvezetésű, minden részletében igényes megvalósítású fényszobrok kerülhessenek az Ön környezetébe. Az általa felkutatott, csúcstechnológiás gépek segítenek a tűpontos illesztésekben, amely nagy tudású szakemberek aprólékos, gondos, kézi megmunkálásával összekapcsolódva csempészi alkotásainkba az életet és azt a jóérzést, amely megmagyarázhatatlan derűvel tölti fel szemlélőjüket, amikor csak rájuk pillant.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

GDPR