Love Collection

Hatalmas mérföldkő, és még nagyobb büszkeség számunkra, hogy megszületett a Love Lamp első, limitált szériás kollekciója. Legfőbb szándékunk ezzel a kollekcióval, hogy az egyedi készítésű fényszobrok mellett több emberi lény életébe vihessünk fényt, illetve a szlogenünkben megfogalmazott életérzést: Az intimitás luxusát.

A Love Lamp márka létrehozója és a kollekció megálmodója, Harcos Andrea rajongása a természetes anyagok iránt egy formabontó, légies és izgalmas, mégis végtelen nyugalmat árasztó, pálmaleveleket idéző kapszula kollekcióban öltött testet, amely egy csillárt, egy állólámpát és egy falikart tartalmaz.

Inspirációjául legszebb utazásainak élményei -Hawaii, esőerdejei, Dominika, pálmafás tengerpartjai-, valamint kedvenc növénye, a nappalijában élő Monstera Deliciosa pálma szolgáltak. Ez utóbbit Pál névre keresztelte, innen a kollekció neve is, amit Andrea spanyol nyelv iránti rajongása jelélül Pablo néven engedünk világkörüli útjára.

A művésznő kedvenc anyagait használta a lámpák megvalósításához: a varázslatos szépségű, amerikai dió és a valódi sárgaréz összefonódásából alkotta meg csapatával a műtárgy szintre emelkedő lámpatesteket.

A kollekció megszületéséhez a legmodernebb csúcstechnológia, és az emberi érintés mágikus kettősét fonta össze. Az ország legjobb szakembereit felkutatva egy fa- és egy fémmegmunkáló csapatot választott ki, akikkel gyönyörű együttműködésben, együtt valósították meg Andrea vízióit. A legmodernebb gépek, a fa és a réz esetében is a tűpontos illesztésekről és a kifogástalan minőségről gondoskodtak, ám az élet és a lehengerlő összhatás a sok-sok órányi emberi érintés, a szakértő kezei által költözött a desinger darabokba. A rezet szálcsiszolással, a fát a legjobb minőségű olajjal finisheltük, így alkot tökéletes harmóniát együtt e két nemes anyag. A további kiegészítőket, felfüggesztéseket, vezetékeket is az esztétikum és a luxus aranymetszése mentén válogattuk össze darabjainkhoz.

A fény funkciót, a piacon kapható legjobb minőségű, energiatakarékos LEDek és kiegészítőik adják. A tárgyaknak lelket adó fényt az alkotó a tőle megszokott módon gondosan tervezte meg, válogatta össze, majd ő maga szerelte be. Hite szerint a fény szinte mindent meghatároz egy enteriőrben: ereje, színe, iránya, magassága, forrása dönti el, milyen hangulatunk, érzéseink lesznek az adott térben. Nem szerettük volna a designer daraboknál gyakran látott hibát elkövetni, hogy egy gyönyörű luxus tárgy nem látja el megfelelően az eredeti funkcióját. Kollekciónk mindegyik darabjánál fontos volt, hogy valóban “hasznos” is legyen: Állítható fényerősségének köszönhetően a hatalmas pálmalevelet formázó csillár tökéletes fényt ad egy gyertyafényes vacsorához, csakúgy, mint egy nagy családi ebédhez. Az állólámpa óvó ölelésében tökéletes élmény olvasni, de meghitten összebújni is örömet szerez alatta. A falikar pedig, finom, szemet nem bántó fényével, izgalmas árnyékaival minden térbe életet visz.

Kollekciónk minden egyes milliméterét átszövi a minőség, a megbízhatóság és a szépség iránti elköteleződésünk, valamint a természetes anyagokból áradó nyugalom és luxus érzése. Elmaradhatatlan összetevőként pedig minden egyes darabunkban ott lakik az elhivatottság és a szeretet, hogy minden alkalommal, amikor rájuk pillant, mosoly költözzön az Ön szemébe és a szívébe.

Pablót egy nagyszabású V.I.P. partyn 2021. november 4-én mutattuk be a Love Lamp for Momento Design címmel. A Momento billiáns, kifinomult és hozzáértő csapatával 2021 februárjában azonnali, kölcsönös rajongással indult az együttműködésünk, majd hamarosan megszületett a közös kollekció ötlete. Végtelen belénk vetett bizalmuk és a közös jövőbeli terveink előtt tisztelegve a kollekció kizárólagos magyarországi disztribútora a Momento Design lett. Boldogok, és büszkék vagyunk, hogy az első közös gyermekünk hatalmas sikert aratott a szakma és Momento vásárlói körében is a Launch Partyn.

GALÉRIA

Pablo

TOVÁBBI

Fényszobraink

Love Lamp

Fedezze fel Harcos Andrea megvalósult vízióját. Nagy felületű, egyedi megrendelésre készülő fényszobrai páratlan hangulatot varázsolnak bármilyen térbe. Minden egyes darab a megrendelővel szoros összefonódásban születik meg egy közös álmot követve.

Love Installations

Az üveg és a száloptika szerelméből születő több méteren átívelő, grandiózus fényistallációk a nagy terekben élnek igazán. Légiességük és izgalmas finomságuk, a több ezer ragyogó üveg különleges, lehengerlő vizuális és érzelmi élménnyel tölt meg bármilyen épületet.

Love Lighting

Andrea belső motorja a határok feszegetése, a soha nem látott formák és funkciók egyesítése a fényben. Lelkesedése a természetes anyagok iránt – fa, üveg, fém – soha nem látott lámpákkat hoz világra, ezzel átlépve a világításról alkotott elképzelések korlátait.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

GDPR