Love Installations

Andrea egy brit megrendelő kérésére 2017-év végén álmodta meg és készítette el első fényinstallációját.

A leggyakrabban falra szerelt Love Lampek mellett a légies, nagy kiterjedésű installációk lehetőséget adnak nagy terek betöltésére is, természetesen fénnyel. A stabil és biztonságos fa alapszerkezetről több ezer méternyi száloptikán lelógó üvegek varázslatos atmoszférát varázsolnak a terekbe. Andrea részére egy üvegművész készíti a több méter hosszú installációkhoz szükséges üvegcsodákat.

A fényinstallációk különlegessége abban rejlik, hogy a megszokottól eltérően a fény nem kívülről, hanem belülről, a száloptikán keresztül érkezik, egyesével életre keltve a több ezer, lebegő üvegtárgyat. A hangulatvilágítás mellett a művész rejtett “fővilágítást” is be tud építeni az installációkba, így őrizve meg a hasznosság, a funkcionalitás, a szépség és a művészet szoros összefonódását, amelyet a kezdetek óta vezérelvként alkalmaz alkotásaiban.

TOVÁBBI

Fényszobraink

Love Lamp

Fedezze fel Harcos Andrea megvalósult vízióját. Nagy felületű, egyedi megrendelésre készülő fényszobrai páratlan hangulatot varázsolnak bármilyen térbe. Minden egyes darab a megrendelővel szoros összefonódásban születik meg egy közös álmot követve.

Love Lighting

Andrea belső motorja a határok feszegetése, a soha nem látott formák és funkciók egyesítése a fényben. Lelkesedése a természetes anyagok iránt – fa, üveg, fém – soha nem látott lámpákkat hoz világra, ezzel átlépve a világításról alkotott elképzelések korlátait.

Love Collection

A Love Lamp missziója, hogy minél több ember életébe vihessünk fényt, ami mosolyt csal a szemekbe, színtiszta luxus érzését a környezetünkbe. Ezért hoztuk létre első, limitált kiadású kolleciónkat, amellyel a természetes anyagok iránti szerelmünket is szeretnénk kifejezni.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

GDPR