Love Lamp

A Love Lamp egy nagy méretű, falra szerelt “kép”, egy olyan lámpa, amely műalkotásként is funkcionál. Marcel Wanders, a holland származású, luxustermék- és enteriőrterevező szerint a luxus ott kezdődik, ahol a funkcionalitás véget ér. A Love Lamp születésekor Andrea víziójában a teljes értékű lámpa función messze túlmutató érték, egy különleges vizuális élmény állt, amely pozitívan hat az érzelmeinkre, a hangulatunkra, az egész életünkre.

Szolgáltatásunk egyik legkülönlegesebb része, hogy az elidegenedő társadalommal szembe menve a személyes kontaktust jelöltük ki az alkotás alapköveként. Középpontunkban a megrendelő áll, akit megismerve, a lelkének rezdüléseiből alkotunk képet, amelyet aztán anyagba öntünk.

Fényszorbaink mindegyike teljesen egyedi elképzelések alapján születik, amely Andrea kezein keresztül átfutva ölt alakot az általa fejlesztett technika segítségével. Az előlap egy svájci alapanyagból készül, amelyet üzleti titok véd. Andrea ebből az anyagból készíti a lámpát, amely gondos kezek által, fából készült keretben kerül, a világítást pedig energiatakarékos, kiváló minőségű led, tápegység és dimmer alkotja. A felületet egyénileg kevert színnel festjük, díszítésként pedig valódi arany, ezüst, kristályok, féldrágakövek, betűk ,elrejtett, titkos jelek is kerülhetnek sorszámozott lámpáinkra.

Minden esetben választható a fény színe, erőssége, a lámpatest mérete és formája, a design és a díszítés kialakítása. Biztos lehet abban, hogy az Ön Love Lampje az egyetlen lesz az egész világon.

TOVÁBBI

Fényszobraink

Love Installations

Az üveg és a száloptika szerelméből születő több méteren átívelő, grandiózus fényistallációk a nagy terekben élnek igazán. Légiességük és izgalmas finomságuk, a több ezer ragyogó üveg különleges, lehengerlő vizuális és érzelmi élménnyel tölt meg bármilyen épületet.

Love Lighting

Andrea belső motorja a határok feszegetése, a soha nem látott formák és funkciók egyesítése a fényben. Lelkesedése a természetes anyagok iránt – fa, üveg, fém – soha nem látott lámpákkat hoz világra, ezzel átlépve a világításról alkotott elképzelések korlátait.

Love Collection

A Love Lamp missziója, hogy minél több ember életébe vihessünk fényt, ami mosolyt csal a szemekbe, színtiszta luxus érzését a környezetünkbe. Ezért hoztuk létre első, limitált kiadású kolleciónkat, amellyel a természetes anyagok iránti szerelmünket is szeretnénk kifejezni.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

GDPR