Love Lighting

“Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam.” Andrea jelmondata is lehetne ez az idézet: belső motorja a határok feszegetése, a soha nem látott formák és funkciók egyesítése a fényben. Lelkesedése a természetes anyagok iránt – fa, üveg, fém – soha nem látott lámpákat hoz világra, ezzel átlépve a világításról alkotott elképzelések korlátait. Vannak fénytestek és lámpák, amelyek nem kategorizálhatóak egyértelműen, vagy közelebb állnak a mások által lámpának tartott kategóriához, mégis teljesen egyediek.

Ebben a csoportban gyűjtöttük össze azokat a kategórián kívül eső fénytesteket, amelyeknek megrendelőink voltak a múzsái, és Andrea kísérletező kedve, merészsége és egyedi megvalósítási ötletei együttesen hoztak le az anyagba. Amennyiben olyan elképzelése van, amelyet biztosan nem lehet megvalósítani, tegyen minket próbára, örömmel állunk elébe. Bármilyen anyagban és formában nagy lelkesedéssel merülünk el, amennyiben a végredmény fényt ad. Ez a hivatásunk.

TOVÁBBI

Fényszobraink

Love Lamp

Fedezze fel Harcos Andrea megvalósult vízióját. Nagy felületű, egyedi megrendelésre készülő fényszobrai páratlan hangulatot varázsolnak bármilyen térbe. Minden egyes darab a megrendelővel szoros összefonódásban születik meg egy közös álmot követve.

Love Installations

Az üveg és a száloptika szerelméből születő több méteren átívelő, grandiózus fényistallációk a nagy terekben élnek igazán. Légiességük és izgalmas finomságuk, a több ezer ragyogó üveg különleges, lehengerlő vizuális és érzelmi élménnyel tölt meg bármilyen épületet.

Love Collection

A Love Lamp missziója, hogy minél több ember életébe vihessünk fényt, ami mosolyt csal a szemekbe, színtiszta luxus érzését a környezetünkbe. Ezért hoztuk létre első, limitált kiadású kolleciónkat, amellyel a természetes anyagok iránti szerelmünket is szeretnénk kifejezni.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

GDPR