Love Lamp

LOVE LAMP

Az intimitás luxusa

Köszöntjük a leendő Love Lamp tulajdonosok körében. Ha alkotásainkkal felkeltettük érdeklődését, és kérdései merülnek fel a lámpákkal, fényinstallációkkal és fényszobrokkal kapcsolatban, akkor ezen az oldalon minden fontosabb kérdésre megkapja a választ. Ismerje meg missziónkat, tekintse meg eddigi munkáinkat és rendelje meg első Love Lampjét!

A Love Lamp fényszobrokat Harcos Andrea álmodta meg 2013-ban és azóta is sajátkezűleg készíti őket megrendelői számára. Az egyedülálló lámpák, – melyeket inkább fényszobroknak nevezünk – különlegessége abban rejlik, hogy minden esetben egyedi megrendelésre készülnek. A műtárgy jellegű, világszerte jogi oltalom alatt álló, világító képek az alkotó és a megrendelő közötti személyes kapcsolatra épülő természetüknek köszönhetően bármilyen hangulathoz és stílushoz képesek idomulni: lehet nagyvonalú és grandiózus, intim és bensőséges, elegáns és kifinomult, akár merész és szexi. Kizárólag az Ön elképzeléseitől függ, hogyan ragyogják be az adott teret.

LOVE LAMP

Elegáns és kifinomult fényszobrok minden alkalomra.

Az általunk készített összes műalkotás kézzel készül, így lesz minden darab tökéletesen egyedi és különleges. A Love Lamp műalkotások igen széles palettán mozognak: a több méter hosszú, többezer darabból álló, grandiózus fényinstallációktól a méltán híres fényszobrokon keresztül a hétköznapibb fénytestekig minden igényt kielégítünk, amire megrendelőinknek szüksége lehet. Amit meg tudunk álmodni, azt meg is tudjuk alkotni. Andrea munkáját kiváló szakemberek is segítik, hogy a minőség és a szépség harmónikus egységét alkothassuk meg az összes fényszobor esetében.

LOVE LAMP

Varázsolja egyedivé otthonát Love Lamppel

Minden Love Lamp a legkiválóbb minőségű alapanyagokból készül. A lámpák előlapját egy svájcban gyártott 1-2 mm vastag, fényáteresztő anyagból készítjük el, ami Andrea saját fejlesztésű, titkos módszerével nyeri el háromdimenziós végső formáját. Az előlapot kézzel megmunkált fa keretre rögzítjük, és prémium minőségű LED világítást építünk a lámpatestbe. Ezután környezetbarát metálfestékkel színezzük a kívánt árnyalatra, réz csavarokkal rögzítjük a hátlapot, valamint valódi kristállyal díszített plaketten jelezzük a lámpa egyedi sorszámát.

2017 szeptembere óta többféle fa alapanyagú előlappal is megrendelhetőek a világító műalkotások és fényszobrok. A teljesség igénye nélkül választható vörösréz vagy egyéb fém intarzia, kérhető Swarovski kristály díszítés, illetve Olaszországból származó, valódi – aranyból, rózsaaranyból és ezüstbő l- aranyfüst finish is, ami még impozánsabbá teszi az elragadó alkotásokat.

A klasszikus Love Lampeken kívül bármilyen lámpatestet örömmel megalkotunk fából, üvegből, vagy bármilyen egyéb alapanyagból is!

LOVE LAMP

Az első Love Lamp megrendelésének folyamata

Az alkotói folyamat első, és legfontosabb momentuma, amikor Andrea személyesen találkozik a megrendelővel (vagy belsőépítésszel), és a beszélgetés során megismeri minden vágyát, elképzelését, igényét és álmát, illetve, ha van rá lehetőség, az enteriőrt is, ahol majd az alkotás helyet kap. Ezt követően elkészítjük az Ön egyedi fényszobrának látványtervét, melyet a prezentáció elfogadása után 4-6 hét alatt valósítunk meg, majd kiszállítjuk és fel is szereljük a kívánt helyre. Az árak mérettől, anyagtól, színtől, mennyiségtől és egyéb apró részletektől függően széles palettán változnak. A klasszikusnak mondható Love Lampek ára 600.000 forinttól, az installációké pedig megközelítőleg 2.000.000 forinttól indul.

A személyes konzultáció és a tervek elkészítésének díja 100.000 forint, amelyet megvalósuló megrendelés esetén nem számolunk fel. A megrendelt lámpák, fényinstallációk, illetve fényszobrok díjának 50%-át előre, a fennmaradó összeget pedig átadáskor kérjük rendezni.

Amennyiben további kérdései lennének, vagy szeretné megtenni az első lépést egy Önnek megalkotott Love Lamp felé, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Szeretetettel fogadjuk a megkeresését!

    A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

    GDPR